Top
OLX zajednica u misiji spašavanja pet hiljada života! - OLX blog
fade
10021
post-template-default,single,single-post,postid-10021,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

OLX zajednica u misiji spašavanja pet hiljada života!

OLX platforma ponosno objavljuje završetak šeste po redu akcije darivanja krvi, koja je uspješno realizirana u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu Federacije Bosne i Hercegovine i Crvenim krstom Republike Srpske. Ova značajna akcija, koja je trajala dva mjeseca, pokazala je koliko možemo biti snažni kada se udružimo s ciljem spašavanja života.

 

Ove godine, OLX zajednica je još jednom pokazala izuzetnu solidarnost i humanost. Tokom trajanja akcije, korisnici OLX platforme darovali su impresivnih 1825 doza krvi. Ovaj broj ne samo da nadmašuje prethodne rezultate, već i potvrđuje predanost i entuzijazam naših korisnika da pomognu onima kojima je krv najpotrebnija.

 

U saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu Federacije Bosne i Hercegovine i Crvenim krstom Republike Srpske, akcija je uspješno organizovana širom Bosne i Hercegovine. Ova saradnja je omogućila efikasno prikupljanje krvi, a pomoć ovih partnerskih organizacija bila je ključna za nesmetan i uspješan tok akcije.

 

Darivanje krvi je neprocjenjivo za svaku zajednicu, a uspjeh ove akcije je od ogromnog značaja. Svaka doza krvi može spasiti do tri života, što znači da je OLX zajednica indirektno doprinijela spašavanju više od 5000 života. Ovaj izvanredan doprinos podcrtava važnost kontinuiranih inicijativa koje potiču ljude na davanje krvi i širenje svijesti o njenom značaju.

 

Zahvaljujemo svim korisnicima OLX platforme koji su se odazvali na ovu akciju i doprinijeli njenom uspjehu. Vaša nesebična podrška je inspiracija i dokaz da zajednica može postići velike rezultate kada se udruži sa zajedničkim ciljem. Također, izražavamo zahvalnost Zavodu za transfuzijsku medicinu Federacije Bosne i Hercegovine i Crvenom krstu Republike Srpske za njihovu posvećenost i profesionalizam u realizaciji ovog humanitarnog projekta.

 

Nastavljamo s radom na sličnim inicijativama i vjerujemo da ćemo, zajedno, nastaviti činiti razliku i doprinositi boljoj budućnosti.

 

Ukoliko ste propustili ovu akciju, ne brinite – već smo u pripremi za nove projekte i slične inicijative.

 

Pratite nas za više informacija i budite dio sljedeće akcije koja će pomoći onima kojima je najpotrebnije!

Belma
Nema komentara

Objavite komentar